Accessibility tools

Sulje

Energiajuomat

Olvi on vuodesta 2005 alkaen haastanut kilpailijoita energiajuomamarkkinoilla TEHO Energiajuomalla. TEHO -tuoteperhe on profiloitu selkeästi aidosti suomalaiseksi energiajuomaksi. Se on noussut vuosien saatossa yhdeksi Suomen markkinoiden eniten myyvien energiajuomabrändien joukkoon. Vuonna 2018 syksyllä lanseerattiin Olvin toinen energiajuomamerkki Motor Oil.

Valmistettu yhteistyössä luonnon kanssa

KevytOlo Natural Energy Drink

KevytOlo Natural Energy Drink on uusi energiajuomavaihtoehto, joka on valmistettu yhteistyössä luonnon kanssa. Tuotteen energisoiva vaikutus tulee kahvin pavuista peräisin olevasta kofeiinista ja lisäbuustia on tuomassa muitakin luonnon omia energisoivia raaka-aineita. Juoma on kaiken lisäksi sokeritonta, sillä makeutensa se saa ainoasta luonnollisesta & kalorittomasta makeutusaineesta steviasta.

Tutustu tuotteisiin
Mental Lubrication

Motor Oil

Motor Oil on sinulle, joka kaipaat sisäiseen moottoriisi lisävääntöä.

Tutustu tuotteisiin
Lisää TEHOA!

TEHO

Teho tuoteperhe sisältää alkuperäisen TEHO energiajuoman, jota saa 0,33 litran tölkissä ja 0,5 litran muovipulloissa. Tuoteperheen sokeriton vaihtoehto puolen litran tölkissä on TEHO Lite Boost 2.0, jonka uusittu resepti on sokeriton & aspartaamiton. Vaihtelua valikoimaan tuo mielenkiintoiset kausimakumme. Juomat ovat säilöntäaineettomia ja niiden vaikuttavat ainesosat ovat kofeiini, tauriini, guaranauute, maltodekstriini ja B-ryhmän vitamiinit.

Tutustu tuotteisiin

Ravintosisältö 100ml