Accessibility tools

Sulje

Energiajuomat

Olvi on vuodesta 2005 alkaen haastanut kilpailijoita energiajuomamarkkinoilla TEHO Energiajuomalla. TEHO -tuoteperhe on profiloitu selkeästi aidosti suomalaiseksi energiajuomaksi. Se on noussut vuosien saatossa yhdeksi Suomen markkinoiden eniten myyvien energiajuomabrändien joukkoon. Vuonna 2018 syksyllä lanseerattiin Olvin toinen energiajuomamerkki Motor Oil.

Piristävän erilainen energiajuoma!

KevytOlo Natural Energy Drink

KevytOlo Natural Energy Drink juomat ovat lähes kalorittomia luonnollisia energiajuomia, jotka on toteutettu yhdessä Jungle Juice Barin kanssa. Tuotteet ovat sokerittomia ja maultaan raikkaampia vaihtoehtoja perinteisille energiajuomille. Makeutus on toteutettu luonnollisesti stevialla, tuotteet ovat myös vegaanisia. Toisen hukka on toisen aarre! Tuotteissa on käytetty Jungle Juice Barin smoothieiden valmistuksessa ananaksesta ja appelsiinista syntyvää hävikkiä. Hukkahedelmät kerätään Jungle Juice Barin pääkaupunkiseudun toimipisteistä ja toimitetaan Helsingin Tislaamolle, jossa niistä valmistuu hedelmäistä uutetta, joka antaa tuotteelle hyvää makua!

Tutustu tuotteisiin
Mental Lubrication

Motor Oil

Motor Oil on sinulle, joka kaipaat sisäiseen moottoriisi lisävääntöä.

Tutustu tuotteisiin
Lisää TEHOA!

TEHO

Teho tuoteperhe sisältää alkuperäisen TEHO energiajuoman, jota saa 0,33 litran tölkissä ja 0,5 litran muovipulloissa. Tuoteperheen sokeriton vaihtoehto puolen litran tölkissä on TEHO Lite Boost 2.0, jonka uusittu resepti on sokeriton & aspartaamiton. Vaihtelua valikoimaan tuo mielenkiintoiset kausimakumme. Juomat ovat säilöntäaineettomia ja niiden vaikuttavat ainesosat ovat kofeiini, tauriini, guaranauute, maltodekstriini ja B-ryhmän vitamiinit.

Tutustu tuotteisiin

Ravintosisältö 100ml