Accessibility tools

Sulje
OLVI lonkero

POSITIIVISESTI SUOMALAINEN

OLVI Lonkero on positiivisesti suomalainen lonkero, joka on rehti ja mutkaton maultaan. Se on hyvänmakuinen ja erinomainen valinta kaikille lonkeron ystäville.

OLVI
Verigreippilonkero

OLVI Verigreippilonkero on mausteinen ja greippinen käymisteitse valmistettu lonkero. Lonkeron maku on verigreippimäisen kirpeä, jonka katkeruus on taitettu paahdetulla sokerilla. Tuoksu on karamellinen sekä hedelmäinen ja väri kirkkaan oranssi.

Olvi
Karpalolonkero

OLVI Karpalolonkero soveltuu kaikille lonkeron ystäville, ja se on yksi suosituimmista lonkeromauista. Tämän perinteikkään ja suomalaisen marjan pehmeä raikkaus toimii erinomaisesti yhteen ginin maun kanssa.

OLVI Kevyt
Karpalolonkero

Karpalolonkero on edelleen kuluttajien suosikkimakulonkero, siksi menestystuote halutaan tarjota kaloreiden vartijoille myös kevyempänä versiona. OLVI Kevyt Karpalolonkerossa on vain 27 kcal/dl eli se sisältää jopa yli puolet vähemmän energiaa kuin sokerimakeutettu karpalolonkero.

OLVI Kuiva
Karpalolonkero

Suomen yhden suosituimman karpalolonkeron eli OLVI Karpalolonkeron kuivempi versio sinulle, joka haluat nauttia lonkerosi aavistuksen rapsakampana.

OLVI
Kultalonkero

OLVI Kultalonkero on väriltään kullanhohtoinen juoma, jonka makuun on helppo ihastua. Positiivisesti suomalainen OLVI Kultalonkero huuhtoo kaikkien lonkeron ystävien janon joko yksin tai yhdessä nautittuna.Kokeile rohkeasti OLVI Kultalonkeroa kylmäksi jäähdytettynä!

OLVI
Mojito-lonkero

Mojiton nauttiminen on helpompaa kuin koskaa! Mojitolonkero saa makunsa raikkaasta mintusta ja kirpeästä limestä. OLVI Mojitolonkero – Positivamente Finlandes!

Ravintosisältö 100ml

      Olet siirtymässä sivustolle, jolla on tietoa alkoholia sisältävistä tuotteista.

      Oletko vähintään 18-vuotias?