Accessibility tools

Sulje

Lonkerot

Olvi valmistaa Suomessa Olvi Lonkeroita sekä A. Le Coq -lonkeroita. Olvi Lonkero on positiivisesti suomalainen lonkero, joka on rehti ja mutkaton maultaan, kun taas A. Le Coq lonkerot tuovat laadukkaan ja kansainvälisen tervehdyksen lonkeroiden ystäville!

POSITIIVISESTI SUOMALAINEN

OLVI lonkero

OLVI Lonkero on positiivisesti suomalainen lonkero, joka on rehti ja mutkaton maultaan. Se on hyvänmakuinen ja erinomainen valinta kaikille lonkeron ystäville.

Tutustu tuotteisiin
Greetings from Ginland

OLVI Iisalmi GIN lonkerot

OLVI Iisalmi GIN lonkerot ovat valmistettu raikkaasta iisalmelaisesta pohjavedestä ja palkitusta käsityönä tislatusta ginistä. Artesaani-gini saa ainutlaatuisen pohjoisen makunsa käsin poimituista, huolella valituista mausteista ja yrteistä. Sen maussa on havumetsän aromeja sekä häivähdys kukkaa ja sitrusta. Lonkeroissa maistuvat myös puhtaat käsin kerätyt suomalaiset marjat.

Tutustu tuotteisiin
There is taste in life

A. Le Coq

A. Le Coqin lonkerot ovat laadukkaita ja kansainvälisiä lonkeroita. Suositut käymisteitse valmistetut sekä gini-pohjaiset lonkerot takaavat raikkaan makuelämyksen lonkeron ystäville.

Tutustu tuotteisiin
Perfect amount of natural ginger

Muteman

Muteman Ginger Beer on raikas juomasekoitus, jonka makumaailmassa on reilusti aitoa inkivääriä, sekä ripaus sitruksen kuorta.

Tutustu tuotteisiin

Ravintosisältö 100ml

      Olet siirtymässä sivustolle, jolla on tietoa alkoholia sisältävistä tuotteista.

      Oletko vähintään 18-vuotias?