Accessibility tools

Sulje

Oluet

OLVIN oluiden raaka-aineet ovat tarkoin valikoituja ja pääosin kotimaisia. Ainoastaan humala tuodaan maailmalta, koska Suomessa humala ei sääolosuhteiden vuoksi kasva riittävän laadukkaaksi. OLVI-oluet eroavat toisistaan niin raaka-ainevalintojen kuin valmistustapojenkin osalta. Olvi kypsyttää oluensa hitaasti ja hiljakseen, sillä ainoalla oikealla tavalla. Onneen ei ole oikotietä.

Vuodesta 1878 alkaen

Olvi

OLVI-oluiden raaka-aineet ovat tarkoin valikoituja ja pääosin kotimaisia. Ainoastaan humala tuodaan maailmalta, koska Suomessa humala ei sääolosuhteiden vuoksi kasva riittävän laadukkaaksi. OLVI-oluet eroavat toisistaan niin raaka-ainevalintojen kuin valmistustapojenkin osalta. Olvi kypsyttää oluensa hitaasti ja hiljakseen, sillä ainoalla oikealla tavalla. Onneen ei ole oikotietä.

Tutustu tuotteisiin
Vahva ja pehmeä olut

Sandels

Moni asia tuntuu parhaalta pehmeänä, ei vähiten olut. Sandels on se kuuluisa vahva ja samaan aikaan pehmeä olut, joka kantaa kunniakkaasti maineikkaan sotasankarin, eversti Johan August Sandelsin nimeä.

Tutustu tuotteisiin
Daring Daughter

Daring Daughter

Panimomestari Silja Hylkinen on Olvin ylipanimomestari (evp) Pentti Pelttarin tytär. Mikä sinusta tulee isona? -kysymykseen Siljalla oli vastaus heti kun oppi puhumaan. Kööpenhaminan panimokoulussa Silja innostui oluthiivoista, mistä isä Pentti oli kauhuissaan: hänen opiskeluaikoinaan Saksassa panimon hiivakantojen määrä kun oli rajoitettu vain muutamaan. Siljan mielestä jokaisella oluella voi olla vaikka oma hiivansa. Ensimmäiset Daring Daughter -oluet ovat lagereita, joiden kautta panimomestari pääsee näyttämään taitonsa.

Tutustu tuotteisiin
There is taste in life

A. Le Coq

Suomessa myytävä vaalea A.Le Coq –laatuolut on valmistettu Iisalmessa juoman alkuperäistä reseptiä noudattaen alkoholitonta olutta lukuunottamatta.

Tutustu tuotteisiin
A. Le Coq Fassbrause

A. Le Coq Fassbrause

Fassbrause on trendikäs ja kansainvälisesti menestynyt alkoholiton juomakonsepti Keski-Euroopasta. Se on yli 100 vuotta Saksan ja Itävallan markkinoilla ollut perinnejuoma, joka on edelleen hyvin suosittu. Fassbrause tulee saksankielisestä tynnyriä tarkoittavasta sanasta Fass ja sanasta Brause, joka tarkoittaa virvoitusjuomaa. Alunperin tätä juomaa säilytettiin tynnyreissä ja se kehitettiin oluenkorvaajaksi. Fassbrause oli mallasuutteella värjätty omena- tai hedelmäpohjainen maustettu virvoitusjuoma, josta on nykyään kehitetty monia eri versiota.

Tutustu tuotteisiin

Ravintosisältö 100ml

      Olet siirtymässä sivustolle, jolla on tietoa alkoholia sisältävistä tuotteista.

      Oletko vähintään 18-vuotias?