Accessibility tools

Sulje

Daring Daughter

Panimomestari Silja Hylkinen on Olvin ylipanimomestari (evp) Pentti Pelttarin tytär. Mikä sinusta tulee isona? -kysymykseen Siljalla oli vastaus heti kun oppi puhumaan. Kööpenhaminan panimokoulussa Silja innostui oluthiivoista, mistä isä Pentti oli kauhuissaan: hänen opiskeluaikoinaan Saksassa panimon hiivakantojen määrä kun oli rajoitettu vain muutamaan. Siljan mielestä jokaisella oluella voi olla vaikka oma hiivansa. Ensimmäiset Daring Daughter -oluet ovat lagereita, joiden kautta panimomestari pääsee näyttämään taitonsa.

Daring Daughter on pastöroimattomiin, suodattamattomiin, kuivahumaloituihin lagereihin keskittyvä olutsarja, jonka tuotteissa on paljon makua, mutta matalampi katkeruus kuin IPA-oluissa. Nimensä tuoteperhe on saanut kehittäjästään ja hänen rohkeasta sekä intohimoisesta tavastaan kehittää uusia oluita. Sarjan ensimmäiset oluet, Brut ja Tropical lager, edustavat myös uutta ja ovat saaneet inspiraationsa nousevista amerikkalaisista oluttyyleistä.

Daring Daughter
Tropical Lager

Suosittu kesäisen hedelmäinen kuivahumaloitu Daring Daughter Tropical lager saatavilla nyt myös 0,33 l lasipullossa.

Daring Daughter
Brut Lager

Vaalea, pastöroimaton, kuivaksi käytetty ultra-dry erikoislager, joka on kuivahumaloitu Crystal -aromihumalalla. Ruokasuositukset: kevyet ruoat kuten salaatit, maustetut ruoat, raikastaa rasvaisia friteerattuja ruokia. Tarjoilulämpötila: +6-10 C.

Ravintosisältö 100ml

      Olet siirtymässä sivustolle, jolla on tietoa alkoholia sisältävistä tuotteista.

      Oletko vähintään 18-vuotias?