Accessibility tools

Sulje

Daring Daughter

Panimomestari Silja Hylkinen on Olvin ylipanimomestari (evp) Pentti Pelttarin tytär. Mikä sinusta tulee isona? -kysymykseen Siljalla oli vastaus heti kun oppi puhumaan. Kööpenhaminan panimokoulussa Silja innostui oluthiivoista, mistä isä Pentti oli kauhuissaan: hänen opiskeluaikoinaan Saksassa panimon hiivakantojen määrä kun oli rajoitettu vain muutamaan. Siljan mielestä jokaisella oluella voi olla vaikka oma hiivansa. Ensimmäiset Daring Daughter -oluet ovat lagereita, joiden kautta panimomestari pääsee näyttämään taitonsa.

Daring Daughter on pastöroimattomiin, suodattamattomiin, kuivahumaloituihin lagereihin keskittyvä olutsarja, jonka tuotteissa on paljon makua, mutta matalampi katkeruus kuin IPA-oluissa. Nimensä tuoteperhe on saanut kehittäjästään ja hänen rohkeasta sekä intohimoisesta tavastaan kehittää uusia oluita. Sarjan ensimmäiset oluet edustavat myös uutta ja ovat saaneet inspiraationsa nousevista amerikkalaisista oluttyyleistä.

Daring Daughter
Oat Lager

Vaalea, maultaan hedelmäinen erikoislager, jossa on ohran lisäksi myös kauraa. Se on kuivahumaloitu Bravo-, Simcoe- ja Mandarina Bavaria -lajikkeilla. Tämä pastöroimaton, suodattamaton täysmallasolut sisältää 4,5 % alkoholia ja sopii sushin ja grillattujen liharuokien kanssa.

Daring Daughter India Pale Lager

Kullankeltainen, pastöroimaton ja suodattamaton täysmaltainen India Pale Lager, joka on maultaan raikas, sitruksinen, keskitäyteläinen ja tasapainoinen. Sopii loistavasti hampurilaisten, mausteisten BBQ-ruokien ja juustojen kanssa.

Daring Daughter
Tropical Lager

Kesäisen hedelmäinen pastöroimaton erikoislager, joka on kuivahumaloitu Sabro-, Amarillo- ja Chinook -aromihumalalla. Ruokasuositukset: juustot, kanaruoat tai kermainen pasta. Tarjoilulämpötila: +6-10 C.

Ravintosisältö 100ml

      Olet siirtymässä sivustolle, jolla on tietoa alkoholia sisältävistä tuotteista.

      Oletko vähintään 18-vuotias?