Accessibility tools

Sulje

THE FIRST AND ORIGINAL DRY CIDER IN FINLAND

FIZZ-siiderit tunnetaan erityisesti raikkaudesta ja hedelmäisyydestään. FIZZ on edelleen yksi Suomen tunnetuimmista siidereistä ja kuluttajien kestosuosikki. Tutustu FIZZ-tuoteperheeseen ja löydä oma suosikkisi!

FIZZ Strong Apple Vanilla 7,0 %

FIZZ Strong Apple Vanilla noudattaa FIZZ-omenasiidereiden tuttua kuivaa linjaa. Pehmeä vanilja täydentää juoman makua. Juoma on alkoholitilavuudeltaan vahvempi 7,0 %, joka on korkeampi kuin sarjan muut tuotteet.

FIZZ Strong Dry Apple 7,0 %

FIZZ Strong Dry Apple noudattaa FIZZ-omenasiidereiden tuttua kuivaa linjaa. Juoma on alkoholitilavuudeltaan vahvempi 7,0 %, joka on korkeampi kuin sarjan muut tuotteet.

FIZZ Brut
Perry Cider

FIZZ Brut Perry Cider noudattaa FIZZ-siidereiden tuttua kuivaa linjaa. Maku on runsaan päärynäinen, eikä yhtään liian makea. Siiderin pitkä jälkimaku viimeistelee täyteläisen makukokemuksen. Juoma on alkoholitilavuudeltaan vahvempi 5,5 %.

FIZZ Oaky
Apple Cider

FIZZ Oaky Apple Cider noudattaa FIZZ-omenasiidereiden tuttua kuivaa linjaa. Maussa on omenan lisäksi myös hienostunutta tammisuutta ja siiderin pitkä jälkimaku viimeistelee täyteläisen makukokemuksen. Juoma on alkoholitilavuudeltaan vahvempi 5,5 %, joka on korkeampi kuin sarjan muut tuotteet.

FIZZ Original
Dry

FIZZ Original Dry on Suomen ensimmäinen kuiva siideri. FIZZ Original Dry on hedelmäinen ja puhtaan omenainen, kuiva omenasiideri, joka maistuu aidolle omenalle.

FIZZ Extra
Dry

FIZZ Extra Dry on tamminen kuivahko omenasiideri, jossa maistuu aidon omenan maku. FIZZ Extra Dry tarjoaa kuluttajille uusia maku-ulottuvuuksia kuivien omenasiidereiden segmenttiin.

Ravintosisältö 100ml

      Olet siirtymässä sivustolle, jolla on tietoa alkoholia sisältävistä tuotteista.

      Oletko vähintään 18-vuotias?