Accessibility tools

Sulje

Laadukkaat suomalaiset kivennäisvedet

Olvilla on laaja tarjonta erilaisia vesiä, joita myydään kahden eri brändin; OLVI Vichyn, KevytOlon alla. Kaikki Olvin vedet valmistetaan puhtaaseen järvisuomalaiseen pohjaveteen, josta ne saavat luonnollisen ja raikkaan makunsa. Eri vesibrändit sopivat jano- tai ruokajuomaksi tai vaikka trendikkäisiin mocktaileihin. Erilaisista vesivaihtoehdoista löydät varmasti omasi, kokeile ja ylläty!

Perinteinen

Olvi Vichy

OLVI Vichy on perinteinen vichyvesi, jossa on paljon kuplia ja joka sisältää kivennäisaineita ja suolaa (NaCI). Vahvasti suomalaiseksi profiloitunut OLVI Vichy on erinomainen apu elimistön nestetasapainon ylläpitoon. Juoma on saanut osakseen arvostusta myös kansainvälisissä asiantuntijapiireissä. Tästä tunnustukseksi OLVI Vichy palkittiin kultamitalilla Amsterdamissa vuonna 1981. Markkinoiden ainoat maustetut ja funktionaaliset Vichyt löytyvät Olvin valikoimasta.

Tutustu tuotteisiin
Olvi KevytOlo -kivennäisvedet valmistetaan kevyesti hiilihapotettuun järvisuomalaiseen pohjaveteen.

KevytOlo

KevytOlo -kivennäisvedet valmistetaan kevyesti hiilihapotettuun puhtaaseen järvisuomalaiseen pohjaveteen, joissa on natriumia vain pohjaveden luontaisesti sisältämä määrä. Tuoteperheestä löydät raikkaan janonsammuttajan moneen makuun. KevytOlon valikoima sisältää monipuolisesti kaikki vesikategorian tuotteet aina lähdevedestä mehukivennäisvesiin sekä aidolla käymisprosessilla valmistetut kombuchat.

Tutustu tuotteisiin

Ravintosisältö 100ml