Accessibility tools

Sulje

Perinteinen

OLVI Vichy on perinteinen vichyvesi, jossa on paljon kuplia ja joka sisältää kivennäisaineita ja suolaa (NaCI). Vahvasti suomalaiseksi profiloitunut OLVI Vichy on erinomainen apu elimistön nestetasapainon ylläpitoon. Juoma on saanut osakseen arvostusta myös kansainvälisissä asiantuntijapiireissä. Tästä tunnustukseksi OLVI Vichy palkittiin kultamitalilla Amsterdamissa vuonna 1981. Markkinoiden ainoat maustetut ja funktionaaliset Vichyt löytyvät Olvin valikoimasta.

Olvi Vichy
Ananas

Olvin maustettujen Vichyjen menestyskonseptin uusin tulokas on hedelmäisen Raikas Vichy Ananas. Kun perinteiseen ja palkittuun 0,05 g/100 ml suoloja sisältävään Vichy-pohjaamme lisätään makeaa ananasta, syntyy täydellinen kombinaatio nestetasapainoa ylläpitämään.

OLVI Vichy
Päärynä

Päärynä on uniikki maku kotimaisessa vichyvalikoimassa. OLVI Vichyt toimivat mitä mainioimpina janonsammuttajina ja soveltuvat suolojensa ansiosta myös palautumiseen liikunnan jälkeen. OLVI Vichy – jo vuodesta 1878.

Olvi
Vichy

Perinteinen suomalainen reilusti hiilihapotettu janonsammuttaja valmistetaan puhtaaseen pohjaveteen. Raikkaiden kivennäisvesien ystäville tarkoitettu juoma on saanut osakseen arvostusta myös kansainvälisissä asiantuntijapiireissä. Tästä tunnustukseksi OLVI Vichy palkittiin kultamitalilla Amsterdamissa vuonna 1981.

OLVI Vichy Sitruuna & Lime + magnesium

OLVI Vichy Sitruuna-Lime + magnesium on kaloriton ja makeuttamaton kivennäisvesi. Kehitimme 162 eri versiota ennen kuin löysimme tämän täydellisen makuyhdistelmän. Oli siinä vaivaa, mutta se kannatti. Sisältää magnesiumia 28 mg/100ml. Soveltuu erityisesti ruokavaliotaan tarkkaileville, kuntoilijoille ja magnesiumia tarvitseville.

Ravintosisältö 100ml