Accessibility tools

Sulje

Raikkaat virvoitusjuomat

Olvilla on pitkät perinteet myös virvoitusjuomien valmistajana. Omena- ja banaanilimonadia valmistettiin jo 1900 –luvun alkupuolella yhtiön virvoitusvesitehtaassa! Nykyisin Olvin virvoitusjuomabrändejä ovat klassiset Olvi Virvoitusjuomat sekä trendikäs ja kansainvälinen Kane’s Soda Pop.

Limpparia jo vuodesta 1906

Olvi Virvoitusjuoma

Olvin perinteisiä ja raikkaita virvoitusjuomia on valmistettu Iisalmessa jo vuodesta 1906. Sarjasta löytyvät kaikki suosituimmat virvoitusjuomamaut 0,5L ja 0,95L pakkauksissa – kokeile ja ihastu!

Tutustu tuotteisiin
In Flavor We Trust

Kane's Soda Pop

Kane’s on lifestyle juomabrändi, joka on saanut inspiraationsa USA:n länsirannikon rennosta surffikulttuurista, jonka fiilikseen nuorten on helppo samaistua. Kane’s Soda Pop virvoitusjuomien makumaailma kunnioittaa limujen perinteitä, mutta on samalla twistattu nykypäivään. Kane’s Bouncy on uusi juomahybridi, jossa yhdistyy virvoitusjuomien, energiajuomien ja mehujen parhaat ominaisuudet.

Tutustu tuotteisiin
Antaa maun puhua.

Muteman Premium Mixers

Muteman-mikseriperhe on tislaamomestari Mikko Mykkäsen kehittämä Premium-tuotteiden sarja, joka uskoo aitoihin makuihin eikä sorru turhaan makeiluun.

Tutustu tuotteisiin

Ravintosisältö 100ml