Accessibility tools

Sulje

In Flavor We Trust

Kane’s on lifestyle juomabrändi, joka on saanut inspiraationsa USA:n länsirannikon rennosta surffikulttuurista, jonka fiilikseen nuorten on helppo samaistua. Kane’s Soda Pop virvoitusjuomien makumaailma kunnioittaa limujen perinteitä, mutta on samalla twistattu nykypäivään. Kane’s Bouncy on uusi juomahybridi, jossa yhdistyy virvoitusjuomien, energiajuomien ja mehujen parhaat ominaisuudet.

Kane´s Soda Pop Belvedere Bowl

Pidä kiinni kantimistasi ja valmistaudu tulemaan keilatuksi muutamalla heitolla karhunvatukkaa ja mangostania! Jep, tiedämme, niitä ei yleensä nähdä luonnossa yhdessä, joten älä menetä mahdollisuuttasi kokea tämä kombinaatio. Mielestämme se todella on ´kaato´!

Kane’s Soda Pop Paradise Punch

Tuore sitruuna virkistää mielen – voit olla varma, että tämä kultainen nektari, saa ajatukset lentämään makuparatiisin siniseen taivaaseen.

Kane’s Soda Pop Ventura Wheel

Ympäri, ympäri ja yhä uudestaan ympäri – anna makunystyröiden pyörähtää sinisessä karusellissa!

Kane’s Soda Pop Chula Vista Crush

Chula Vista Crush ei ole tavallinen hedelmäbooli, vaan jotain maksimaalisen intensiivistä ja niin raikasta, että et tiedä mitä suussasi tapahtuu. Ainoa asia minkä varmasti tiedät on se, että haluat lisää!

Kane’s Soda Pop Pasadena Pinch

Eksoottisen lohikäärmehedelmän ja perinteisen sitruunan lyömätön yhdistelmä. Saatat jopa joutua nipistämään itseäsi ensimmäisen siemauksen jälkeen. Se ei ole unta, se on todellista!

Kane´s Soda Pop Fontana Flip

Varo ettet flippaa, se on nimittäin hullun maukas sekoitus hedelmäistä hyvyyttä. Vihreä tarkoittaa, että hanki sitä heti!

Kane’s Soda Pop The Wedge

Oletko valmis hauskanpitoon surffiaalloilla? Tämä Vesimelonin ja sitruunan herkullinen kombo on kuin makujen aalto. Pyydystä se, nauti vauhdista ja rentoudu.

Kane's Soda Pop
sosiaalisessa mediassa

Ravintosisältö 100ml