Accessibility tools

Sulje

In Flavor We Trust

Kane’s on lifestyle juomabrändi, joka on saanut inspiraationsa USA:n länsirannikon rennosta surffikulttuurista, jonka fiilikseen nuorten on helppo samaistua. Kane’s Soda Pop virvoitusjuomien makumaailma kunnioittaa limujen perinteitä, mutta on samalla twistattu nykypäivään.

Kane´s Bubble Tea Mango & Passion Fruit

Se ottaa vallan! Tällä kertaa tosin jotain vähän eksoottisempaa. Kuten vanha sanonta kuuluu: mango ja passion sopii yhteen kuin kuplat teehen. Testaa ja totea itse!

Kane´s Soda Pop Calabasas Kicks

Tässä sulle hauska bränkki, jos haluut olla sniikki. Piilota mansikka sniikkeriin. Ai eikö? No – ota hörppy ja ole viilee Calabasas -tyylillä.

Kane´s Bubble Tea Sour Apple

Laajenna näkymääsi ja laita kuplaa koneeseen aasialaiseen tyyliin! Olemme uudenlaisessa nosteessa ensimmäisen autenttisen kuplateemme kanssa, jossa on klassinen kirpeän omenan maku.

Kane´s Soda Pop Belvedere Bowl

Pidä kiinni kantimistasi ja valmistaudu tulemaan keilatuksi muutamalla heitolla karhunvatukkaa ja mangostania! Jep, tiedämme, niitä ei yleensä nähdä luonnossa yhdessä, joten älä menetä mahdollisuuttasi kokea tämä kombinaatio. Mielestämme se todella on ´kaato´!

Kane’s Soda Pop Ventura Wheel

Ympäri, ympäri ja yhä uudestaan ympäri – anna makunystyröiden pyörähtää sinisessä karusellissa!

Kane’s Soda Pop Chula Vista Crush

Chula Vista Crush ei ole tavallinen hedelmäbooli, vaan jotain maksimaalisen intensiivistä ja niin raikasta, että et tiedä mitä suussasi tapahtuu. Ainoa asia minkä varmasti tiedät on se, että haluat lisää!

Kane´s Soda Pop Fontana Flip

Varo ettet flippaa, se on nimittäin hullun maukas sekoitus hedelmäistä hyvyyttä. Vihreä tarkoittaa, että hanki sitä heti!

Kane's Soda Pop
sosiaalisessa mediassa

Ravintosisältö 100ml