Accessibility tools

Sulje

In Flavor We Trust

Kane’s on lifestyle juomabrändi, joka on saanut inspiraationsa USA:n länsirannikon rennosta surffikulttuurista, jonka fiilikseen nuorten on helppo samaistua. Kane’s Soda Pop virvoitusjuomien makumaailma kunnioittaa limujen perinteitä, mutta on samalla twistattu nykypäivään.

Kane's Bubble Tea Cotton Candy & Blueberry

Tässä on täydellinen pari kuplataivaasta – mustikoiden maukkaus kelluu pöyheän hattarapilven makeudessa! Se on kuin löytäisi tivolin metsästä…

Kane's Soda Pop Beach Vibes

Se toinen kaikkein erityisin aika vuodesta…ranta-aika! Älä jarruttele ja menetä mahdollisuutta, sinun täytyy ottaa tämä herkullinen aalto ja antaa tämän uuden eksoottisen makukombon huuhtoa sinut mennessään. Shaka!

Kane´s Soda Pop Buena Park Blend

Hyppää kyytiin todelliselle makumatkalle! Etkä edes tarvitse lippua, muista vain pitää tiukasti kiinni pullosta ja nauttia tästä huimaavan maukkaasta sekoituksesta banaania ja hattaraa. Lyömme vetoa, että haluat mukaan uudestaan!

Kane´s Bubble Tea Mango & Passion Fruit

Se ottaa vallan! Tällä kertaa tosin jotain vähän eksoottisempaa. Kuten vanha sanonta kuuluu: mango ja passion sopii yhteen kuin kuplat teehen. Testaa ja totea itse!

Kane´s Soda Pop Calabasas Kicks

Tässä sulle hauska bränkki, jos haluut olla sniikki. Piilota mansikka sniikkeriin. Ai eikö? No – ota hörppy ja ole viilee Calabasas -tyylillä.

Kane´s Bubble Tea Sour Apple

Laajenna näkymääsi ja laita kuplaa koneeseen aasialaiseen tyyliin! Olemme uudenlaisessa nosteessa ensimmäisen autenttisen kuplateemme kanssa, jossa on klassinen kirpeän omenan maku.

Kane’s Soda Pop Ventura Wheel

Ympäri, ympäri ja yhä uudestaan ympäri – anna makunystyröiden pyörähtää sinisessä karusellissa!

Kane’s Soda Pop Chula Vista Crush

Chula Vista Crush ei ole tavallinen hedelmäbooli, vaan jotain maksimaalisen intensiivistä ja niin raikasta, että et tiedä mitä suussasi tapahtuu. Ainoa asia minkä varmasti tiedät on se, että haluat lisää!

Kane's Soda Pop
sosiaalisessa mediassa

Ravintosisältö 100ml