Accessibility tools

Sulje

In Flavor We Trust

Kane’s on lifestyle juomabrändi, joka on saanut inspiraationsa USA:n länsirannikon rennosta surffikulttuurista, jonka fiilikseen nuorten on helppo samaistua. Kane’s Soda Pop virvoitusjuomien makumaailma kunnioittaa limujen perinteitä, mutta on samalla twistattu nykypäivään. Kane’s Bouncy on uusi juomahybridi, jossa yhdistyy virvoitusjuomien, energiajuomien ja mehujen parhaat ominaisuudet.

Kane’s Soda Pop Paradise Punch

Tuore sitruuna virkistää mielen – voit olla varma, että tämä kultainen nektari, saa ajatukset lentämään makuparatiisin siniseen taivaaseen.

Kane’s Bouncy Lemon & Apricot

Hedelmäinen sitruunan ja aprikoosin makuinen juoma, joka antaa lisäpotkua aidosta mehusta ja kofeiinista.

Kane’s Soda Pop Long Beach Blush

Tämä on tehty teille kaikille acain rakastajille. Äläkä stressaa, jos et ole aiemmin kuullut tästä maukkaasta marjasta. Emme mekään. Mutta se on punastuttavan hyvää.

Kane’s Soda Pop Ventura Wheel

Ympäri, ympäri ja yhä uudestaan ympäri – anna makunystyröiden pyörähtää sinisessä karusellissa!

Kane’s Soda Pop Ruby Hill Thrill

Kun makea mansikka ja kirpeä granaattiomena kohtaavat, valmistaudu hykerrytävään matkaan. Se on jännittävä. Se on sokeriton. Se on maukaus kuin…Noh, Kane’s.

Kane’s Soda Pop Chula Vista Crush

Chula Vista Crush ei ole tavallinen hedelmäbooli, vaan jotain maksimaalisen intensiivistä ja niin raikasta, että et tiedä mitä suussasi tapahtuu. Ainoa asia minkä varmasti tiedät on se, että haluat lisää!

Kane’s Soda Pop Pasadena Pinch

Eksoottisen lohikäärmehedelmän ja perinteisen sitruunan lyömätön yhdistelmä. Saatat jopa joutua nipistämään itseäsi ensimmäisen siemauksen jälkeen. Se ei ole unta, se on todellista!

Kane´s Soda Pop Fontana Flip

Varo ettet flippaa, se on nimittäin hullun maukas sekoitus hedelmäistä hyvyyttä. Vihreä tarkoittaa, että hanki sitä heti!

Kane´s Bouncy
Strawberry-Acai

Mehukas & marjaisa mansikan ja acain makuinen juoma, joka antaa lisäpotkua aidosta mehusta ja kofeiinista.

Kane’s Soda Pop The Wedge

Oletko valmis hauskanpitoon surffiaalloilla? Tämä Vesimelonin ja sitruunan herkullinen kombo on kuin makujen aalto. Pyydystä se, nauti vauhdista ja rentoudu.

Kane's Soda Pop
sosiaalisessa mediassa

Ravintosisältö 100ml