Accessibility tools

Sulje

Antaa maun puhua.

Muteman-mikseriperhe on tislaamomestari Mikko Mykkäsen kehittämä Premium-tuotteiden sarja, joka uskoo aitoihin makuihin eikä sorru turhaan makeiluun.

Muteman Premium
Ginger Beer

Halusimme luoda täydellisen Ginger beer -mikserin, joka antaisi raikkaan muulinpotkun esimerkiksi Moscow Mule -drinkkiin. Mikseri sopii juotavaksi myös ihan sellaisenaan jäämurskan ja limen kera. Makumaailmassa on reilusti aitoa inkivääriä, fermentoitu makuvivahde sekä ripaus sitruksen kuorta. Harmoninen sokeripitoisuus löytyi suhdeluvusta 10 g/100ml.

Muteman Premium Indian Tonic Water

Kunnianosoituksena suomalaisille huippugineille kehitimme Premium Tonicin. Juoman charmi ei perustu suuriin puheisiin, vaan huolella taituroituun koostumukseen – bitterin ja sitruksen tasapainoon ja luontaiseen kiniiniin. Sokeripitoisuus on maltillisesti 7,8 g/100 ml.

Muteman Premium Lingonberry Tonic Water

Suomessa on maailman parhaat puolukat, joista olen tehnyt raikkaan pirteän juoman nautittavaksi sellaisenaan tai monipuoliseen mikserikäyttöön. Tämän kiniinittömän tonicin huomiota herättävä punainen väri puhukoon puolestani. Olen tinkinyt ainoastaan sokerin määrästä ja sitäkin on käytetty juuri täydellinen määrä 7,3 g/100 ml.

Ravintosisältö 100ml