Accessibility tools

Sulje

Vastuullinen kuluttajatieto

Ravintosisältötiedot eli energiasisältö, proteiinien, hiilihydraattien ja suolan määrä yhtä desilitraa kohden etiketissä ja verkkosivuillamme auttavat kuluttajaa ostopäätöksen teossa. Olvi on myös sitoutunut merkitsemään vapaaehtoiset ravintosisältömerkinnät myös kaikkiin oluttuoteisiin. Pakkausmerkintöjen avulla jokainen tuote on myös jäljitettävissä raaka-aineesta myymälään saakka.

Raaka-ainevalinnoissa Olvi pyrkii aina valitsemaan luontaiset väri- ja aromiaineet, minkä lisäksi Olvi on sitoutunut olemaan käyttämättä atsovärejä. Olvin tuotteissa ei käytetä aspartaamia. Olvin tuotteissa ei käytetä aspartaamia. Meillä on käytössä sukraloosi, asesulfaami, fruktoosi ja stevia.

Vuonna 2022 kaikki alkoholipakkauksemme sisälsivät varoitusmerkit. Varoitusmerkit kertovat, ettei alkoholia tule nauttia alaikäisenä, raskaana eikä autolla ajaessa.

Seuraamme tarkasti eri kanavien kautta saatavaa kuluttajapalautetta tuotteistamme ja vastaamme palautteisiin nopeasti. Kehitämme toimintaamme niin kuluttajilta kuin asiakkailta saadun palautteen pohjalta.