Accessibility tools

Sulje

Vastuullisuus Olvilla

Kestävän kehityksen edistäminen on keskeinen osa strategiaamme sekä operatiivista päätöksentekoamme. Haluamme kehittää omaa sekä koko juomateollisuuden toimintaa ja auttaa myös kumppaneitamme, asiakkaitamme ja kuluttajiamme tekemään vastuullisia valintoja.

Vastuullisuus on yksi yrityksemme arvoista ja osa jokapäiväistä toimintaamme. Olemme määritelleet meille keskeisimmät vastuullisuuden fokusalueet ottaen huomioon meidän toimintaamme vaikuttavat megatrendit ja sidosryhmiemme odotukset. Vastuullisuuden tekemistämme ohjaa Olvi-konsernin vastuullisuusohjelma. Vastuullisuusohjelmamme sisältää neljä fokusaluetta:

Näiden lisäksi olennainen osa kaikkea tekemistämme on eettinen liiketoimintatapa. Olemme myös sitoutuneet edistämään YK:n kestävän kehityksen tavoitteita. Olemme yhdistäneet meidän jo olemassa olevat tavoitteemme YK:n kestävän kehityksen pää- ja alatavoitteisiin.
Vuoden 2021 aikana päivitimme olennaisuusanalyysin.

Saavutuksiamme vuonna 2021

Voit tutustua lisää Olvin vastuullisuuden tekoihin ympäristön ja työntekijöiden osalta katsomalla videon.

Kestävän kehityksen johtaminen

Kestävän kehityksen johtaminen lähtee strategiastamme, ja se perustuu arvoihimme, eettiseen liiketoimintatapaan sekä konsernitasolla määriteltyihin politiikkoihin sekä ohjeisiin. Keskeisessä roolissa tavassamme työskennellä ovat Lean-filosofian ja toimintamallien hyödyntäminen sekä sertifioidut johtamisjärjestelmät.

Raportointi

Olvi-konserni julkaisi ensimmäisen laajemman vastuullisuuden toimintakertomuksen vuonna 2019. Esittelemme Olvi-konsernin vuosikertomuksessa esittelemme tarkemmin Olvi-konsernin tavoitteet ja toimenpiteet kestävän kehityksen edistämiseksi.