Accessibility tools

Sulje

Yrityskulttuuri

Yrityskulttuurimme ytimessä ovat yhteinen tapa tehdä töitä, johtaminen ja esimiestyö sekä osaamisen kehittäminen. Keskitymme ylläpitämään positiivista, innovatiivista ja ketterää yrityskulttuuria.

Positiivisuus on tapamme työskennellä ja vastata haasteisiin. Innovatiivisuuden avulla pysymme ajan hermolla sekä monin paikoin myös askeleen edellä. Ketteryys liittyy paikallisuuteen ja itseohjautuvuuteen. Toimiva tiimityöskentely ja itsenäinen päätöksenteko ovat avainasemassa.

Meillä on käytössä monia käytäntöjä työkulttuurin tukemiseksi. Juhlistamme yhdessä onnistumisia sekä saavutuksia. Jokainen vakituisessa työsuhteessa oleva olvilainen kuuluu tulospalkkauksen piiriin. Henkilöstörahasto on perustettu Olvilla vuonna 2003.

Rohkaisemme työntekijöitä osallistumaan myös Olvin toiminnan kehittämiseen. Aloitetoiminnan avulla jokainen olvilainen voi osallistua Olvi Oyj:n toimintojen jatkuvaan parantamiseen. Lisäksi olvilaisilla on mahdollisuus ilmoittaa laatu-, ympäristö-, hukka- ja turvallisuushavaintoja.