Accessibility tools

Sulje

CASE: Töpselikukka kertoo vihreästä sähköstä

Töpselikukka-merkki on myönnetty kaikille Olvin tuotteille. Tämän EKOenergiasta kertovan merkin voi löytää tuotteidemme pakkauksista.

Suomen luonnonsuojeluliiton perustama voittoa tavoittelematon ympäristömerkki takaa, että sähkö on tuotettu uusiutuvilla energianlähteillä ja täyttää lisäksi ympäristöjärjestöjen kestävyyskriteerit. Suomen luonnonsuojeluliitto valvoo tarkastuksilla merkin käyttöä vuosittain.

Esimerkkinä muille ympäristöystävälliseen sähköön siirtymisessä

Olvilla on ollut käytössä EKOenergia-merkitty sähkö vuodesta 2018 alkaen. Kaikkien Olvin omien brändien tuotanto Suomessa tapahtuu EKOenergia-merkityllä tuulivoimalla, jonka toimittaa Olville Savon Voima Oyj.

”Olvi haluaa esimerkillään auttaa kuluttajaa tekemään kestäviä energiaratkaisuja omassa elämässään ja kannustaa muitakin siirtymään ympäristöystävälliseen sähköön”, Olvin markkinointijohtaja Olli Heikkilä sanoo.

EKOenergiaa voivat ostaa niin kotitaloudet, yritykset kuin kaupungitkin.

”Olvi on merkittävä edelläkävijä, joka ottaa sähkönostoissaan huomioon paitsi ilmaston, myös sähköntuotannon muut ympäristöongelmat. Tämä suomalainen esimerkki tukee myös kestävästi tuotetun uusiutuvan energian yleistymistä kansainvälisesti”, EKOenergian ohjelmapäällikkö Steven Vanholme kertoo .

Julkaistu 25.5.2020