Sisältöön      
 

Lonkerot

Iisalmessa Olvin panimolla valmistetaan kahta erilaista lonkeroa. OLVI Lonkero, jonka alkoholipitoisuus on 4,7 %, valmistetaan käymisteitse ja A. Le Coq GIN Long Drink 5,5 % valmistetaan gin-pohjaan.

OLVI Lonkero on positiivisesti suomalainen lonkero, joka on rehti ja mutkaton maultaan. Se on hyvänmakuinen ja erinomainen valinta kaikille lonkeron ystäville.

A. Le Coq GIN Long Drink on laadukas ja kansainvälinen lonkero, jota valmistetaan myös Suomessa perinteisen reseptin mukaan.

Molemmat lonkerot suositellaan nautittavaksi kylmänä jäiden kera!

 • OLVI Kultalonkero on väriltään kullanhohtoinen juoma, jonka makuun on helppo ihastua.

  OLVI Kultalonkero
 • OLVI lonkeroiden uusin tuttavuus on karpalonmakuinen lonkero. Tämän perinteikkään ja suomalaisen marjan pehmeä raikkaus toimii erinomaisesti yhteen ginin maun kanssa. OLVI Karpalolonkero pakataan 0,5l tölkkiin ja on saatavana myös 6 x 0,33 L monipakkauksessa.

  OLVI Karpalolonkero
 • OLVI Pantheralonkero ei mustasta ulkokuorestaan huolimatta ole salmiakkia tai colaa nähnytkään. Täysin uniikki makukombinaatio sisältää mm. mangoa ja jalapenoa. OLVI Panthera lonkero
 • Suomen suosituimman karpalolonkeron eli OLVI Karpalolonkeron kuivempi versio sinulle, joka haluat nauttia lonkerosi aavistuksen rapsakampana.

  OLVI kuiva karpalolonkero
 • A. Le Coq Cocktail Margarita on raikkaan vesimelonin makuinen käymisteitse valmistettu cocktail uutuus pina coladan ja cuba libren rinnalle.

  A. Le Coq Cocktail Margarita

 • A. Le Coq Pina Colada on makea Pina Colada -drinkin makuinen mieto alkoholijuoma, jossa maistuu kookoksen ja ananaksen aromit. Pina Colada Alcoholic Cocktail on tehty käymisteitse viinipohjaan.

  A le coq Cocktail Pina Colada

 • Suositun A. Le Coq lonkeron käymisteitse tehdyn version uusi viinipohja takaa raikkaan makuelämyksen.

  A. Le Coq Long drink grapefruit 4,7%

 • OLVI Mojitolonkero

  Nyt Mojiton nauttiminen on helpompaa kuin koskaa! Makunsa raikkaasta mintusta ja kirpeästä limestä saava OLVI Mojitolonkero on kesän 2011 viilein lonkerouutuus. OLVI Mojitolonkero - Positivamente Finlandes!

  OLVI Mojitolonkero
 • A. Le Coq GIN Long Drink Grapefruit

  A. Le Coq GIN Long Drink Grapefruit on aitoon giniin valmistettu lonkero, jossa maistuu suomalaisten ylivoimainen suosikkimaku greippi. Laadukas ja perinteisen reseptin mukaan valmistettu greippilonkero on saatavilla 0,33 L lasipullossa ja hanasta tarjoiltuna ravintoloissa. Alkoista tuote löytyy 0,5 L irtotölkkinä ja 4-pakkina.

  A. Le Coq GIN Long Drink Grapefruit
 • Liehittelevän lumoava Leguanalonkero on saapunut Suomeen! Makunystyröitä hivelevää eksoottista juomaa pitää maistaa, ennen kuin selviää millaisen maun Leguana sisälleen kätkee. Raikas hedelmäinen lonkero on pakattu tölkkiin, jota koristaa Leguana-lisko. Laittamalla useamman tölkin rinnatusten voit nähdä Leguanan silmiesi edessä koko komeudessaan. LEGUALIZE! OLVI leguanalonkero
 • OLVI Mexico Lonkero on latinolaishenkinen, jonka maku kätkee alleen erilaisia eksoottisia marjoja ja hedelmiä.

  OLVI Mexicolonkero

 
Jaa