Sisältöön      
 

Lonkerot

OLVI Lonkero on positiivisesti suomalainen lonkero, joka on rehti ja mutkaton maultaan. Se on hyvänmakuinen ja erinomainen valinta kaikille lonkeron ystäville. Makuvaihtoehtoina Panthera, Karpalolonkero, Kuiva Karpalolonkero, Kevyt Karpalolonkero, Kultalonkero sekä Mojitolonkero.

A. Le Coq GIN Long Drink (5,5%), A. Le Coq Long Drink Grapefruit (4,7%) sekä A. Le Coq Bitter Lemon (4,7%) ovat laadukkaita ja kansainvälisiä lonkeroita.

Crook's Head Dram on käymisteitse valmistettu premium lonkero, joka lanseerattiin Suomessa vuonna 2015 kahdella makuvariantilla, greippi-sitruuna ja greippi-kurkku. 

Lonkerot suositellaan nautittavaksi kylmänä jäiden kera!

 • A. Le Coq Bitter Lemon A. Le Coq tuoteperhe täydentyy uudella lonkerolla. A. Le Coq Long Drink Bitter Lemon on uniikki gin tonic -tyyppinen, sitruunan makuinen lonkero. Tämä sitruunainen uutuus tuo raikkautta ja väriä lonkerovalikoimaan. A. Le Coq Bitter Lemon
 • Suositun A. Le Coq lonkeron käymisteitse tehdyn version uusi viinipohja takaa raikkaan makuelämyksen.

  A. Le Coq Long drink grapefruit 4,7%

 • A. Le Coq Cocktail Margarita on raikkaan vesimelonin makuinen käymisteitse valmistettu cocktail uutuus pina coladan ja cuba libren rinnalle.

  A. Le Coq Cocktail Margarita

 • Suomen suosituimman karpalolonkeron eli OLVI Karpalolonkeron kuivempi versio sinulle, joka haluat nauttia lonkerosi aavistuksen rapsakampana.

  OLVI kuiva karpalolonkero
 • A. Le Coq Pina Colada on makea Pina Colada -drinkin makuinen mieto alkoholijuoma, jossa maistuu kookoksen ja ananaksen aromit. Pina Colada Alcoholic Cocktail on tehty käymisteitse viinipohjaan.

  A le coq Cocktail Pina Colada

 • A. Le Coq GIN Long Drink Grapefruit

  A. Le Coq GIN Long Drink Grapefruit on aitoon giniin valmistettu lonkero, jossa maistuu suomalaisten ylivoimainen suosikkimaku greippi. Laadukas ja perinteisen reseptin mukaan valmistettu greippilonkero on saatavilla 0,33 L lasipullossa ja hanasta tarjoiltuna ravintoloissa. Alkoista tuote löytyy 0,5 L irtotölkkinä ja 4-pakkina.

  A. Le Coq GIN Long Drink Grapefruit
 • OLVI Kultalonkero on väriltään kullanhohtoinen juoma, jonka makuun on helppo ihastua.

  OLVI Kultalonkero
 • OLVI Mojitolonkero

  Nyt Mojiton nauttiminen on helpompaa kuin koskaa! Makunsa raikkaasta mintusta ja kirpeästä limestä saava OLVI Mojitolonkero on kesän 2011 viilein lonkerouutuus. OLVI Mojitolonkero - Positivamente Finlandes!

  OLVI Mojitolonkero
 • OLVI lonkeroiden uusin tuttavuus on karpalonmakuinen lonkero. Tämän perinteikkään ja suomalaisen marjan pehmeä raikkaus toimii erinomaisesti yhteen ginin maun kanssa. OLVI Karpalolonkero pakataan 0,5l tölkkiin ja on saatavana myös 6 x 0,33 L monipakkauksessa.

  OLVI Karpalolonkero
 
Jaa