Sisältöön      

Ennakkotietoa Olvi Oyj:n varsinaisesta yhtiökokouksesta 

Olvi Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen suunniteltu kokouspäivä on perjantai 21.4.2017. Yhtiön hallitus kutsuu koolle yhtiökokouksen. Yhtiökokouskutsu julkaistaan viikolla 13.

Osakkeenomistajan mahdollinen pyyntö saada vaatimansa asia Olvi Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen 2017 käsiteltäväksi tulee toimittaa Olvi Oyj:n hallitukselle 22.2.2017 mennessä. Pyyntö on lähetettävä perusteluineen tai päätösehdotuksineen kirjallisesti osoitteeseen Olvi Oyj, Konsernihallinto, PL 16, 74100 Iisalmi tai sähköpostitse: hallinto(at)olvi.fi.     


Yhtiökokoukseen liittyvä aineisto tullaan kokoamaan tälle verkkosivulle, samoin sähköinen ilmoittautuminen eli eGM-ilmoittautumislinkki avataan tälle sivulle ilmoittautumisen alkaessa. Tietosuojaseloste.

Huom! 
Eurolear on tiukentanut eGM palvelunsa tietoturvaa. Tuetut käyttöjärjestelmät sekä yleisimmät selaimet ja niiden versiot:  Palvelun tukema käyttöjärjestelmä on Windows Vista tai tuoreempi.Selaimina tuetaan: Chrome 30 tai tuoreempi IE 8 tai tuoreempi Firefox 27 tai tuoreempi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Osakkeenomistajille:   PAPERISET OSAKEKIRJAT ARVO-OSUUKSIKSI?   
 
Jaa